Oud logo IndustronicNieuw logo Industronic

 

Rebranding Industronic

Lang voor Joeri aan een rebranding van zijn bedrijf Industronic dacht, was hij schrijnwerker. Maar hout was niet zijn passie. Nee, hij was gefascineerd door de magie van elektriciteit. Het was als een verborgen wereld, vol mogelijkheden en uitdagingen. En daar wilde hij deel van uitmaken.

Na wat omzwervingen waagde Joeri de sprong en koopt Industronic op. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk elektronica, programmatie en elektrische kasten. En dat is niet zomaar iets!

 

Industronic: een nieuwe look and feel

Het oude Industronic is geëvolueerd. Van een bedrijf dat alles een beetje deed, naar een echte specialist. Want als je eerlijk bent, wie wil er een alleskunner? Je wil toch een echte expert, iemand die weet waar hij het over heeft? En dat is precies wat Industronic biedt. En dat moest ook zo geuit worden. De hele branding werd omgegoooid. Van een ouderwets imago naar een heldere en modernere look and feel. Met oog voor de magie van elektronica. maar ook de kunst om complexe zaken simpel te maken.

www.industronic.be

 

Uitdaging:

Industronic had een traditionele uitstraling met een oubollig logo en een verouderde huisstijl. Dit imago weerspiegelde niet meer de expertise en de innovatieve oplossingen die het bedrijf te bieden had. Het was duidelijk dat er een noodzaak was om de merkidentiteit te vernieuwen en het bedrijf een modernere uitstraling te geven.

Oplossing:

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een uitgebreide rebranding uitgevoerd. Dit omvatte:

  • Een nieuw logo: Het oude logo werd vervangen door een modern en minimalistisch ontwerp dat de technische expertise van Industronic symboliseert.
  • Een nieuwe huisstijl: De kleurenpalet, typografie en beeldtaal werden vernieuwd om een frisse en professionele uitstraling te creëren.
  • Een nieuwe tone of voice: De communicatie werd aangepast naar een heldere en toegankelijke stijl, waarbij complexe technische informatie op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd.

De rebranding van Industronic was een groot succes en heeft geleid tot:

  • Een verhoogde merkbekendheid: Het moderne en aantrekkelijke ontwerp van Industronic valt nu veel beter op bij potentiële klanten.
  • Een versterkt vertrouwen: Het nieuwe imago straalt expertise en professionaliteit uit, waardoor klanten meer vertrouwen hebben in de diensten van Industronic.
  • Een betere positionering: Industronic wordt nu gezien als een innovatieve en betrouwbare partner voor maatwerk elektronica.

Services:

Brand DNA, Brand positioning, Brand definition, Merkpersoonlijkheid, Tone of voice, Logo + identity design

redesign Logo Industronic

 

Logo Industronic op printplaat

 

stationery Industronic

 

Adreskaartjes Industronic

 

nog adreskaartjes

 

Zo zou het t-shirt er kunnen uitzien

 

Busje Industronic

 

Busje Industronic

 

Lanyard Industronic

 

Brandbook Industronic

 

Printplaat groen
Industrieel Geel